Tekijöiden ehdoilla

Hyvinvointialalla jyllää henkilöstöpula. Ongelma on kasvava ja globaali. Suurin osa osaajista tuntuu tykkäävän työstään, mutta monet ovat vaikutusmahdollisuuksien vähyyden ja loputtoman stressin vuoksi pakotettuja vaihtamaan alaa. Toki tyytymättömyyteen vaikuttaa myös asennemuutos työelämässä – nouseva joukko osaajia haluaa tasapainottaa työn ja arkensa itse. 

Ookaksi on olemassa siksi, ettei kenenkään tarvitsisi vaihtaa alaa. Me tarjoamme reilun palkan, tekijälleen sopivia työtehtäviä sekä mahdollisuuden määritellä työmääränsä itse. Meille on tärkeää, että tekijämme tulevat kuulluksi, koska sitä kautta palvelemme parhaiten myös asiakkaitamme.

O2 vaalii pehmeitä arvoja, mutta toimiakseen se tarvitsee kovaa teknologiaa. Tehokas sovelluksemme tekee sekä ammattilaisen että asiakkaan arjesta helpompaa, ja takaa että työntekijöiden palkka tulee ajallaan. 

Uskomme, että tyytyväinen osaaja on paras tae työvoiman saatavuudelle. Siksi huomioimme työntekijöiden tarpeet kaikessa toiminnassamme.

Osaajamme huolehtivat potilaista, me huolehdimme osaajistamme ja yhdessä pidämme hyvänä sekä asiakasta että yhteiskuntaa.

Osaaminen Ookakkosen takana

Vaikka hoitoalaa voi kohdallamme kuvailla kutsumukseksi, emme kuitenkaan ole kovin tyypillinen terveydenhuollon henkilöstöyritys. 

Toimintamme vankka tukijalka on luja lääketieteellinen osaaminen ja pitkä kokemus alan todellisuudesta. Tämän ytimen ympärille olemme koonneet tiiviin ydinjoukon eri alojen kovista osaajista, joita yhdistää yhteinen arvopohja, ambitiotaso sekä kiistaton ammattitaito omilta aloiltaan. Ydinjoukkomme koostuu kourallisesta terveydenhuoltoalan, teknologian, yrittäjyyden, konsultoinnin sekä brändi- ja markkinointikentän ammattilaisista, joiden yhteisenä tavoitteena on saada visiomme versomaan.

Ydinjoukkomme työtä tukee myös kotimainen yrityskiihdyttämö Kiuas, joka auttaa toimintamme rakentamisessa ja jatkuvassa kehittämisessä.

Koko osaajajoukko Ookakkosen takana on valjastettu palvelemaan ja parantamaan hoitoalan arkea sekä työntekijöiden että asiakkaiden osalta.

Pidetään hyvänä.

Liity joukkoon